(B) De Dienstenfabriek

Trainer Marianne Schram is mede-auteur van het boek De Dienstenfabriek. Daarin wordt het gedachtegoed van ‘The Theory of Constraints’ van Eliyahu Goldratt (bekend van o.a. de boeken Het Doel en De Zwakste Schakel) vertaald naar hoe organisaties meer doorstroom in hun dienstverlenende processen kunnen realiseren.

In een fabriek vinden we het heel logisch om te sturen op het productieproces. Maar hoe doet u dat in een dienstverlenende omgeving? Hoe goed kent u dat proces eigenlijk? En kunt u meer resultaat behalen (= meer diensten leveren) met behoud van kwaliteit, tevredenheid van medewerkers en zonder extra kosten?
“Dat kan toch niet, we hebben nu al te weinig capaciteit’, is het antwoord dat we dan meestal horen. Hoe het wel kan leren we u in de workshop Efficiënt werken: De Dienstenfabriek van 1 dag, waarin we theorie, praktijk en spelelementen met elkaar afwisselen.

We gaan in op de oorzaken van het ‘we hebben te weinig capaciteit’-gevoel, bieden oplossingen en tips voor de implementatie van de oplossingen.

We stemmen graag met u af over een geschikte datum (06-20444646).

DATUM Workshop B: op aanvraag
DUUR WORKSHOP: 2 dagdelen (indien gewenst verspreid over 2 dagen)
DOELGROEP: directie/managementteams / afdelingsteams
GROEPSGROOTTE: minimaal 10 deelnemers
KOSTEN: € 2450,- per groep (ex.btw) / inclusief het boek De Dienstenfabriek

AANMELDEN